Kehokuuri

3 vaiheinen lifestyleohjelma

CellReset on alunperin astronauteille suunniteltu ravitsemusohjelma. Lääkärit ja tutkijat ovat jatkokehittäneet ohjelmasta kuluttajille soveltuvan version, johon ruokavalion lisäksi kuuluvat korkealaatuiset vesiliukoiset turvalliset ravintolisät. CellReset Kehokuuri tasapainottaa hormonitoimintaa ja optimoi terveyttä. Kuurin aikana syöt neljä kertaa päivässä itse valmistamaasi mahdollisimman puhdasta ruokaa ohjeiden mukaan, ja illalla voi syödä vielä tarvittaessa viidennen ruuan. Nälkä tässä kuurissa ei pääse yllättämään.

CellReset on elämäntapamuutos, joka toteutuu 3-vaiheisen LifeStyle ohjelman kautta:

 1. Kuurivaihe 28-päivää, joiden aikana noudatetaan tarkasti suunniteltua ruokavaliota lisäravinteiden kanssa. Ensimmäisen viikon aikana ei suositella kovaa liikuntaa. Itse koin että sain hyötyä Yin joogasta kehon palautumiseen ensimmäisellä viikolla. Toisella viikolla voi jo lisätä fyysistä joogaamista ja urheilua.
 2. Optimointivaihe: Optimointivaiheen alkaessa ole yhteydessä omaan Kehokuuri-valmentajaasi ja käykää yhdessä läpi sinulle sopiva optimaalinen ravitsemus lisätuotteineen.
 3. LifeStyle- vaihe, syömällä oikein ja käyttämällä sinulle räätälöityjä lisätuotteita Kehomatkastasi on tullut elämäntapa.

On siis tärkeää hoitaa omaa Kehoa joka päivä, ei pelkästään kuurimaisesti.

Kehokuuri toimii todellisena pikastarttina esim. painonpudotukseen tai vatsan hyvinvointiin. Mikä on sinun tavoitteesi? Kehokuuri on kehitetty astronauttien dieetin pohjalta hyvinvointia edistäväksi ohjelmaksi. Kysy kehokuurin vaikutuksista valmentajalta.

Kehon optimaalinen terveydentila on oleellista jokaiselle ihmiselle.

 

Kenelle kehokuuri sopii?

Kehokuuri on ensisijaisesti terveyskuuri, ei laihdutuskuuri, mutta sivutuotteena paino tippuu ja rasvaprosentti pienenee. Tämä on todella hyvä tapa parantaa terveyttään, mutta kuuri on tehtävä kunnolla, rauhassa ja sinulla täytyy olla mahdollisuus levätä. Tätä kuuria ei myöskään kannata tehdä STRESSISSÄ. Kuuria tehdessäsi, sinun tulee ymmärtää, että tarvitaan lepoa, jotta saadaan pysyviä tuloksia. Kaikki ylimääräinen rasitus ja esimerkiksi liikunnan harrastaminen tai stressaava elämäntilanne voivat estää pysyvät tulokset.

Kehokuuri poistaa tehokkaasti kuonaa ja rasvaa elimistöstäsi. Kuuri myös tasapainottaa hormonitoimintaa mikä on kuurin pääasiallinen tavoite.

 • Sinulle, joka haluat puhdistua elimistöä kuormittavasta aineista, ja käynnistää aineenvaihduntasi ja hormonitoimintasi.
 • Sinulle, joka olet yrittänyt pudottaa painoa, mutta mikään ei tunnu auttavan.
 • Sinulle, joka haluat todella sisäisen puhdistumisen ja tunnet tarvitsevasi sitä.

Tämän kuurin jälkeen elimistösi on puhdas, olosi on kevyempi joka näkyy ja tuntuu ja voit paremmin.

 

CellReset Kehokuurin voi toteuttaa joko painonpudotus tavoitteella, tai pelkästään kehon tervehdyttämistarkoituksessa, tai kahden edellämainitun yhdistelmällä. Kysy lisää, niin kartoitetaan yhdessä mikä olisi juuri Sinulle sopivin vaihtoehto.

CellReset ohjelman kesto on minimissään 28 päivää. Halutessasi ohjelmaa kannattaa kuitenkin jatkaa optimoinnilla, joka takaa tuloksen jatkumisen ja ylläpidon. Optimointijakso kestää vielä seuraavat 2kk. Tämä on kokonaistuloksen kannaltakin suotavaa, sillä solut uudistuvat 90 päivässä ja koko 3kk läpi käymällä, ovat solusi “freeseinä” uuteen elämään!

CellReset ohjelman aloitettuasi pääset mukaan suljettuun Facebook -ryhmään, jossa voit seurata muita Kehokuurilaisia ja heidän kertomuksiaan. Ryhmässä julkaistaan aktiivisesti onnistujien ennen ja jälkeen kuvia ja ruokareseptejä, joista on paljon apua kuurin aikana  kokkaus vaihtoehtojen löytämiseen. Sieltä löytää myös vastauksia yleisimpiin kysymyksiin. Vertaistuella onnistuu varmasti!

Kehokuuria voi auttaa joogaharjoituksilla. Suosittelen erityisesti Yin joogaa ensimmäisellä viikolla, ja Rocket Yoga + Yin tunteja seuraavilla viikoilla. Kysy lisää Jarilta joogasalilla tai lähetä sähköpostia ->

 

Mitä kehokuuriin kuuluu?

 • 28 päivää kestävä ruokavalio kansainvälisen terveyskonseptin mukaisesti (Kehokuuri/Cellreset) + kahden kuukauden optimointijakso
 • Ruoat valmistetaan itse alusta loppuun koko kuurin ajan, suolattomia mausteita saa käyttää. Eväät kulkevat mukana- Käytössäsi on tehokas ja luonnollinen ravintolisäsarja joka puhdistaa suolistoa sekä antaa kaikki päivittäin tarvitsemasi vitamiinit ja kivennäisaineet
 • Kuurin aikana syödään ainoastaan kasviksia, kanaa, kalaa, lihaa, tofua, maitohappobakteerijogurttia, marjoja/hedelmiä 28 pvän ajan.
 • Ei suolaa, ei sokeria, ei alkoholia, ei lisäaineita, ei säilöntäaineita, ei makeutusaineita, ei prosessoitua ruokaa
 • Ei voimakasta liikuntaa (ainoastaan kevyttä kävelyä/venyttelyä/arkiliikuntaa ensimmäisen viikon jälkeen, ensimmäisellä viikolla vain lepoa ja esim. Yin Joogaa joka palauttaa sidekudoksien liikkuvuutta.)

Joogaat “vihreillä” päivillä ja näin edistätä kehon palautumista ja uusiutumista.

kehokuuri info

13 + 14 =