It’s Yoga Helsingin tarina lähti käyntiin vuonna 2012 huhtikuussa Firenzestä. Olin päättänyt kokeilla Rocket Yogaa kun kun olin siitä kuullut joogaopettaja kaveriltani. Niinpä pakkasin matkalaukun ja lähdin rohkeasti kokeilemaan mitä Rocket Yoga on. Viiden päivän kurssilla minulla oli todella ilo saada opetusta kahdelta Rocket Yogan kouluttajalta, ja sen lisäksi tavata upeita Firenzeläisiä opettajia sekä joogaajia.

Tapasin It’s Yoga Firenzen perustajan Michèle Barroccin, joka kertoin minulle miten hän oli aloittanut It’s Yogan Firenzessä. Hänen innostus ja inspiraatio sai minut kananlihalle, ja sain kipinän joka on kantanut jo neljä vuotta! Kiitos Michèle!

Kun etsin paikkaa It’s Yogalle, löysin tilan toukokuisena päivänä jolloin koivunlehdet olivat juuri avautumassa. Tästä lähti idea It’s Yoga Helsingin logoon. Jotain hyvin suomalaista, vihreää ja elinvoimasta.

Ensimmäiset Rocket tunnit Suomessa pidin Clubhousessa Vuosaaressa, Feniksissä Keravalla, ja Viikissä liikuntasalissa. Kiitos ihanille joogaajille, jotka ottivat Rocketin vastaan.

Nyt vuosien varrella olemme kouluttaneet It’s Yogan metodeilla kymmeniä uusia joogaopettajia, kun maailmalla It’s Yogan koulutuksen käyneitä on jo yli 5000. On mahtavaa nähdä kuinka hyvin tämä koulutus toimii!

Kiitos siis Firenzeen ja kaikille ihanille Rocket Joogaajille Helsinkiin!

Rocket Gets You There Faster!

Namaste! Jari

%d bloggers like this: